Over ons

Eemland op de Kaart is het gezicht van regio Eemland én haar buren. Een site die mooie momenten en mensen uit de regio wil delen met mensen in én buiten de regio. Eemland op de kaart wil verbinden en verleiden. Er zijn zoveel mooie plekken in de regio, dat willen we laten zien en hopen dat mensen deze plekken ook gaan zien.

Onder de regio Eemland verstaan we de Gemeente Amersfoort, Gemeente Baarn, Gemeente Bunschoten Spakenburg, Gemeente Eemnes, Gemeente Leusden, Gemeente Soest en Gemeente Woudenberg. Maar we bezoeken ook graag de aangrenzende gemeentes van de regio Eemland.

Eemland op de Kaart is gestart als Facebookpagina. Daarnaast heeft de pagina ook een groep zodat mensen zelf foto’s en mooie en bijzondere momenten kunnen plaatsen.

Vacature
Op dit moment zijn er drie facebook redacteuren in Eemdijk, Baarn en gebied Arkemheem/Nijkerk. We zijn nog op zoek naar redacteuren in de Gemeente Soest en de Gemeente Amersfoort. Als redacteur maak je foto’s van mooie natuur, gebouwen en momenten waarbij er soms een korte achterliggende tekst bij geschreven wordt. Je wordt als redacteur toegevoegd op de facebooksite alwaar er gepubliceerd wordt. Heb je interesse en een uurtje per maand over? Stuur een kort mailtje naar info@eemlandopdekaart.nl